ISRAEL INN

ISRAEL INN Sinds 1982 een goede service!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 795 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Israel Inn. Meer weten? Ontdek meer

20 jun 2022 om 12:03 Heerlijk gegeten ! Haast teveel ;-)
19 jun 2022 om 13:12 Waardeloze bezorging vaak te laat De friet is keihard net beton
18 jun 2022 om 20:34 Pita shoarma en pita doner besteld, beide geleverd maar zonder pita broodje….
16 jun 2022 om 5:45 Vlees was lauw, friet was oud en vaker dan 1x gebakken. Bezorgster belt niet aan en stuitert zo je woning binnen. €40 betaald maar €4 was het waard. Bij bellen naar bedrijf kun je ook nog grote mond krijgen
14 jun 2022 om 12:13 Super eten, lekker warm en perfecte kwaliteit. Zeker nog eens bestellen.
11 jun 2022 om 20:41 Binnen 30minuten lekker warme kipfiletschotel, smaakte top!
9 jun 2022 om 9:17 Bezorging na 1,5 uur is echt ondermaats. Een telefoontje over langere bezorgtijd zou een heleboel ergernis gescheeld hebben. Ben benieuwd hoe het eten echt warm gesmaakt zou hebben, nu bijna koud, maar ook vrij koud goede smaak van het eten.
5 jun 2022 om 21:06 De saus lag op de mat bij de voordeur zonder enig excuus. Geen sla bij het eten. Daarna gebeld en enkele vorm van begrip. Moest nog maar eens bestellen en dan zou hij het goed maken. Wat denk je zelf.....nooit meer dus.
5 jun 2022 om 20:13 Vandaag eten besteld Helaas was de kapsalon niet zo als wij Hem normaal krijgen De friet was net beton Jammer van daar zo lage sterren
28 mei 2022 om 21:06 Was gewoon top en heerlijk
28 mei 2022 om 18:27 Eten was niet goed. Had aantal ingrediënten doorgeven wat zonder moest, maar zat er wel in. Döner leek nog wel rauw.
26 mei 2022 om 19:39 2 uur gewacht op het eten. Bestelling was incompleet.